Vårt utvalg av hjertestartere bidrar til et hjertesikkert miljø. I tillegg til vårt merkeauavhengige tilbud, tilbyr vi også vedlikehold for hjertestartere. En velfungerende hjertestarter kan være avgjørende i nødstilfeller. Riktig vedlikehold av en defibrillator kan derfor utgjøre hele forskjellen.

For å opprettholde så  mange hjertestartere som mulig, tilbyr vi forskjellige serviceavtaler. På denne måten leverer vi en løsning som passer best til dine behov.

Hva er viktig i en hjertestarter-serviceavtale?

Vedlikehold av en automatisk ekstern defibrillator (AED) eller hjertestarter er avgjørende. Det er viktig å holde oversikt over utløpsdatoen for batteriene og elektrodene, og erstatte dem i tide.  
I tillegg til dette er det også viktig å årlig teste hjertestarterne. På denne måten kan du være sikker på at den fungerer som den skal og er klar til bruk i nødstilfeller. Dette inkluderer en funksjonstest, en støtleveringstest og (hvis aktuelt) en temperaturtest. I tillegg er det viktig å oppdatere programvarene.

Hjertestarter service - vår metode

Gjennom serviceportalen tilbyr vi full innsikt i planlegging, status og gjennomføring. På denne måten er du fri for ekstra bekymringer, og takket være den raske servicen tar vedlikehold av en hjertestarter kort tid. Lær mer om vår metode her.

En hjertestarter serviceavtale

Å ha en AED-service utført av en spesialist gir deg den sikkerheten du trenger, og for å slippe ekstra bekymringer vedrørende din hjertestarter. Hos oss har du muligheten til å tilpasse tjenesten avhengig av hva ditt ønske og behov er.Service avtale - Silver

bruk av Sølv Service avtale sikrer en god årlig periodisk kontroll av hjertestarteren. 10% rabatt dersom materiell må byttes ut på servicekontrollen.

I tillegg til serviceavtalen har du sikkerheten til en fungerende hjertestarter. Videre er denne serviceavtalen en budsjettvennlig løsning. Ingen utlåns hjertestarter er inkludert under vedlikehold, så under perioden vil du bli uten en hjertestarter.

Kjøp nåService avtale- Bronze

I vår bronseavtale holder Medisol styr på når batterier og elektroder må byttes ut.

Du kan få utsendt en utlåns hjertestarter dersom din egen hjertestarter er inne til service og det har oppstått en funksjonsfeil.

Når hjertestarteren har vært i bruk, sender vi de nødvendige elektrodene og batteriene gratis.

Du finner informasjon om tidligere tjenester og kontakt i serviceportalen. 

Kjøp nåEngangsservice av defibrillatorens

Årlige periodiske vedlikehold er avgjørende dersom en hjertestarter alltid skal fungere. Men når en engangskontroll er nødvendig, kan du bruke denne tjenesten.

Under denne servicetjenesten er du sikret spesialisering og høyeste kvalitet av tjeneste. Bruk av serviceportalen er inkludert, men husk at bruk av nødtelefonen og en utlåns hjertestarter ikke er inkludert.

Kjøp nåFordeler med hjertestarter Service på Medisol Service Center

Vi hjelper deg med vedlikehold. Som defibrillatorspesialisti Europa med det største lageret og mer enn 20 års erfaring i bransjen, vet vi hva som er viktig. Vi jobber i henhold til ISO 13485-standarden, og derfor garanterer vi høy kvalitet. Vi kan nås gjennom forskjellige kanaler, og vi vil hjelpe deg på norsk.

Spørsmål om riktig vedlikeholdsplan for din situasjon?

Kontakt oss