Gratis elektroder og batteri etter bruk av hjertestarter

Hos Hjertestarter-norske.com l Medisol mener vi at det viktigste er at ingenting står i veien for å bruke en hjertestarter når det trengs! Du skal ikke behøve å bekymre deg for elektrode- og/eller batterikostnader når du bruker en hjertestarter kjøpt hos oss på Hjertestarter-norske.com l Medisol. 

Derfor tilbyr Hjertestarter-norske.com l Medisol deg gratis elektroder, batteri (ved behov) og Defisign utstyrsett til hjertestarter hvis hjertestarteren du har kjøpt hos oss har blitt brukt!

Dette gjelder også deg som har kjøpt hjertestarteren din av noen andre og har inngått en av våre serviceavtaler Bronze eller Silver!

Hvis du har en hjertestarter kjøpt hos Hjertestarter-norske.com l Medisol, eller en hjertestarter med en serviceavtale, som har blitt brukt i en nødsituasjon, så ber vi deg om å kontakte vår kundeservice. Det enkleste er å sende en e-post til [email protected] med følgende informasjon:

·         Navn og ønsket leveringsadresse

·         Hjertestarterens serienummer

·         Om det er elektroder for barn eller voksne som har blitt brukt.

Vi sørger deretter for at elektrodene, eventuelt batteri og utstyrsettet til din hjertestarteren sendes direkte til deg. Det tar ca. 3-5 virkedager før erstatningsutstyret blir levert. (Vær oppmerksom på at leveringstiden kan være lengre hvis varene ikke er på lager).

Hvis hjertestarteren din har vært i bruk, må du huske å avregistrere den midlertidig fra hjertestarterregisteret inntil hjertestarteren er klar til bruk igjen. 

Vær oppmerksom på at dette tilbudet kun er rettet mot kunder som ikke har som hovedoppgave å håndtere nødsituasjoner og redde liv. Dermed er nødetater, helsesentre, sykehus og offentlige instanser som har kjøpt hjertestartere hos oss, unntatt fra dette tilbudet.