Bli en Medisol forhandler

Sammen kan vi  sikre at hjertestartere er tilgjengelige for alle.  Som AED-markedsleder  i Europa,  med det største lageret og over 20 års erfaring i sektoren, vet vi hvordan vi skal støtte AED-brukere gjennom ekspertkunnskap og produktrådgivning.  Vi er ISO13485-sertifiserte og har derfor en høy kvalitetsstandard.   

Å gjøre hjertestartere tilgjengelig for alle er et av hovedmålene våre, derfor tilbyr vi et spesielt forhandlerprogram. Dette er ment for forhandlere over hele verden og har allerede over 1600 deltakere.   

 

Forhandler program  

Som Medisol-forhandler får du tilgang til din egen nettbutikkportal.  Ved å logge inn med ditt personlige passord, kan du når som helst se dine forhandler priser og bestille produkter direkte.  

De spesielle forhandlerprisene gjelder for vår levering av alle merker og typer AED, tilbehør og dukker. Disse spesialprisene er resultatet av våre forhandlinger med ledende produsenter.  På denne måten trenger du ikke å starte en forhandlingsprosess hver gang. Vi har allerede gjort dette for deg.   


Fordeler

Det er ikke lenger nødvendig å forhandle med produsenten. 

Egen forhandlerinnlogging til vår nettbutikk  

Vår nettbutikk bærer Thuiswinkel verdigaranti   

Selg fra ditt eget firmanavn

 

Kriterier for registrering  

For å delta i  forhandlerprogrammet vårt må du først gå gjennom en søknadsprosess. Denne registreringsprosessen er obligatorisk og gir oss riktig informasjon for å se om du oppfyller de riktige kriteriene for å delta.   


Det første trinnet er å fylle ut skjemaet nedenfor. Så snart vi mottar din fullførte skjemaet, starter søknadsprosessen og våre spesialister vil behandle søknaden din så raskt som mulig. Noen av aspektene som vil bli sett på er:  

 

Dine firmadetaljer er korrekte og nettstedet ditt kan besøkes av oss online.

Salgskanalen din er designet på en unik måte, og gjenspeiler ingen likheter fra Medisol-nettstedet eller [email protected]

Måten å selge på oppfyller de riktige lover og forskrifter  

Forhandlerkontrakten er basert på kravene fra MDR og som forhandler er du forpliktet til å overholde dem

 

Hvis alle vilkårene er oppfylt søknaden er godkjent vil du få tilgang til forhandlerprogrammet.  Periodisk kontrolleres alle forhandlere på kvalitet.  I tilfelle din bruk av programmet reduseres, kan deltakelsen til en forhandler trekkes tilbake.   

Registreringsskjema for forhandlere

igjen opplysningene dine og motta distribusjonsavtalen for forhandlerprogrammet vårt.  Vennligst fyll ut feltene:

Kontakt informasjon

Om selskapet