Min handlekurv
0,00 kr

Bli forhandler

Fordeler av å være forhandler

Forhandlere har muligheten til å kjøpe våre produkter til mye lavere priser. Med en forhandlerkonto kan du logge inn på nettsiden vår og umiddelbart se de reduserte forhandlerprisene, noe som gjør at du direkte kan beregne sluttbrukerprisene dine. Som forhandler vil du dra nytte av lavere priser på tvers av vårt utvalg av hjertestartere, tilbehør, gjenopplivningsutstyr og relaterte treningsprodukter. Vi har kuttet ut mellommannen ved å forhåndsforhandle konkurransedyktige priser direkte med produsentene, slik at du umiddelbart kan tjene på de lavere prisene som vises når du logger inn på nettstedet vårt. For etablerte forhandlere kan vi forhandle frem praktiske betalingsbetingelser som passer begge parter.

Søknad

Hvis du ønsker å bli forhandler for Hjertestarter-norske.com, send inn forespørselen din via e-post til [email protected]ternational.com. For å overholde European Medical Device Regulations (MDR) krever vi viss informasjon og forsikringer fra deg, sørg for at du har vedlagt din utfylte og signert distribusjonsavtale i denne e-posten.

Etter mottak av distribusjonsavtalen, medfølgende dokumenter og de relevante sjekkene, vil du raskt bli varslet om søknaden din er godkjent og vil motta påloggingsdetaljer fra oss.

Kriterier

Det er ingen gebyr for å bli forhandler, ingen minimumsbestillingsbeløp og ingen ekstra, tilknyttede eller skjulte kostnader. Etter de første 6 månedene og fra tid til annen deretter, vil vi evaluere kvaliteten på forholdet vårt til forhandlere. Hvis vi føler at partnerskapet ikke fungerer bra, eller at vanlige bestillinger ikke kommer, kan vi bestemme oss for å oppløse vår tilknytning til en forhandlervirksomhet.

Kostnader

Det er ingen gebyr for å bli forhandler, ingen minimumsbestillingsbeløp og ingen ekstra, tilknyttede eller skjulte kostnader. Etter de første 6 månedene og fra tid til annen deretter, vil vi evaluere kvaliteten på forholdet vårt til forhandlere. Hvis vi føler at partnerskapet ikke fungerer bra, eller at vanlige bestillinger ikke kommer, kan vi bestemme oss for å oppløse vår tilknytning til forhandlervirksomheten.

Innlogging

For å kunne logge inn på nettsiden vår trenger du et påloggingsnavn og passord, dette vil bli gitt etter godkjent søknad. Når du er logget inn på Hjertestarter-norske.com vil du ha tilgang til alle våre forhandlerpriser, slik at du umiddelbart kan gi sluttpriser til kundene dine. Ved å bestille online vil du også dra nytte av akkumuleringen av våre lojalitetsbelønningspoeng kalt ''sjokk''. Sjokk kan løses inn når som helst mot en online bestilling, noe som gir deg penger på bestillingen din. Sjokksaldoen din vil utløpe 31. desember hvert år, så sørg for å bruke sjokkene dine før slutten av året, ellers vil de utløpe, du starter hvert nytt år med en sjokksaldo på 0.