Bli en Medisol forhandler

Selger du hjertestartere eller holder HLR-kurs? Er du på jakt etter en god og pålitelig leverandør av HLR-relaterte produkter? Da har du kommet til rett sted!

Medisol er den ledende markedsaktøren i Europa når det gjelder salg av hjertestartere, med det største lageret og over 20 års bransjeerfaring. Vi følger ISO 13485-standarden, noe som sikrer at alt vi gjør og selger er av høyeste kvalitet.

Målet vårt er å gjøre hjertestartere tilgjengelige for alle, slik at alle har tilgang til en hjertestarter innen 6 minutter. Sammen kan vi oppnå dette målet. Derfor kan du som selger HLR-produkter eller holder HLR-kurs bli forhandler hos oss på Medisol. Vi har etablert et forhandlerprogram for å hjelpe deg med å tilby de beste prisene, servicen og støtten til kundene dine. Gjør som mer enn 1600 andre og bli en del av vårt forhandlerprogram.

Forhandlerprogrammet:

✔️ Som forhandler hos oss på Medisol får du tilgang til en rekke fordeler. Etter at du er registrert i vårt system som forhandler, kan du logge deg inn på din personlige konto og dra nytte av våre forhandlerpriser, som er omtrent 10–30 % lavere enn prisene vi tilbyr til våre sluttbrukere.

✔️ Når du legger inn bestillingen din via vår nettbutikk, får du som forhandler lojalitetspoeng som du kan bruke i fremtidige bestillinger.

✔️ Fordi vi hos Medisol kan kjøpe inn større kvanta, kan vi tilby konkurransedyktige og lave priser for deg som forhandler!

✔️ Vi er heller ikke bundet til én merkevare, men er helt merkeuavhengige og kan tilby deg produkter fra ulike merker.

✔️ Ikke nok med det, vi kan spare deg for lagerplass ved å sende direkte til kunden din! Alle pakkene våre som sendes til våre forhandlere, er nøytrale, og vi sender deg sporingsnummeret, med mindre annet er avtalt. Vi er fleksible og kan gi deg som forhandler den løsningen du leter etter.

✔️ Det er ingen minimumsordrevolum per bestilling. Trenger en kunde et par nye elektroder, bestill via oss, og vi sender direkte til kunden din uten ekstra kostnad.

✔️ Du har alltid tilgang til personlig støtte og service via vår kundeservice. Hvis kunden din har et spørsmål som du ikke kan besvare, send spørsmålet videre til oss, og vi vil gjøre vårt beste for å gi deg et svar så snart som mulig!

✔️ Det beste av alt er at det er gratis å delta i vårt forhandlerprogram, og det eneste som kreves av deg er å signere en avtale, være en HLR-utdanner og/eller drive en bedrift som selger HLR-utstyr, samt at du bestiller fra oss minst tre ganger i året!

Fordeler:

Her har vi oppsummert alle fordelene du som forhandler får:

  • Ca. 10–30 % lavere priser
  • Samle lojalitetspoeng
  • Konkurransedyktige priser
  • Stort utvalg fra ulike merker
  • Nøytrale pakker
  • Personlig støtte og service
  • Gratis deltakelse i forhandlerprogrammet

Lojalitetspoeng for forhandlere:

Våre lojalitetspoeng, shocks, gir deg som forhandler ekstra fordeler. For hver krone du bruker, samler du poeng, der 1 krone tilsvarer 100 hjerteslag. Disse poengene kan brukes ved fremtidige bestillinger, men merk at maksimalt 90 % av en bestilling kan betales med hjerteslag.

Kriterier for å delta i vårt forhandlerprogram:

For å bli forhandler, fyll ut og send inn skjemaet til oss. Etter en gjennomgang av den oppgitte informasjonen vil vi sende deg en forhandleravtale. Les gjennom, signér og returner avtalen, og hvis du er en HLR-utdanner, legg ved HLR-sertifikatet ditt. Vi ber deg også om å sende inn organisasjonsbeviset sammen med den signerte avtalen. Etter korrekt utførte trinn vil vi registrere deg som forhandler og gi deg tilgang til vårt system.

Kriteriene inkluderer at bedriftsinformasjonen er korrekt, at bedriften selger HLR-produkter og/eller utfører HLR-utdanninger, at salgsmetoden er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter, at bedriften er registrert i Sverige, og at hvis du bestiller mindre enn tre ganger i året, kan forhandlerstatusen din sies opp.

 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt forhandlerprogram. Sammen kan vi redde liv!

//js-eu1.hsforms.net/forms/embed/v2.js
hbspt.forms.create({ region: "eu1", portalId: "143338799", formId: "1045b22a-7745-4a19-b45d-673523bddbe4" });