Serviceavtale hjertestarter

En hjertestarter er en forbruksvare og vedlikehold av en automatisert ekstern defibrillator (AED) kan være avgjørende. Å ha en årlig periodisk kontroll av en AED utført av en spesialist er med på å sikre hvordan hjertestarteren vil fungere i en nødsituasjon.

Benytt deg av våre vedlikeholdstjenester som passer best til dine behov. Avhengig av situasjonen din, kan du sammenligne de forskjellige planene og ta valget.

Har du spørsmål eller spesielle ønsker? Ring 23 96 02 68 eller send en e-post til [email protected]. Vi hjelper deg gjerne.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
per side

Hvorfor AED vedlikehold?

Under vedlikehold av en AED blir holdbarheten til batterier og elektroder sjekket. Programvaren oppdateres og tester utføres. Defekter dermed avsløres og materialer byttes ut om nødvendig. Uten periodiske kontroller kan det hende at hjertestarteren ikke lenger fungerer optimalt eller fyller kriteriene i en nødsituasjon.

Fordelene med Medisol Servicesenter

Som AED-spesialist i Europa med det største lageret og mer enn 20 års erfaring i bransjen, vet vi hva som er viktig. Vi jobber i henhold til ISO 13485-standarden, og derfor garanterer vi høy kvalitet.