Om Hjertestarter-Norske.com

En uavhengig markedsleder

Medisol BV, morselskapet til Hjertestarter-norske.com, er en internasjonal leverandør av hjertestartere og relaterte gjenopplivningsprodukter med hovedkontor i Nederland. I løpet av de siste årene har Medisol vokst til å bli en uavhengig markedsleder innen salg av hjertestartere over hele verden. Medisol har blitt kåret til "FD Gazelle" av "Financieele Dagblad" flere år på rad, noe som gjør Medisol til et av de raskest voksende selskapene i Nederland.

Pieter Joziasse, administrerende direktør og grunnlegger av Medisol, har mer enn 15 års erfaring innen ambulansetjeneste. På Hjertestarter-norske.com kan du ikke bare kjøpe hjertestartere til konkurransedyktige priser, men du er også garantert utmerket veiledning og rådgivning når du kjøper en hjertestarter!

Hvorfor velge Hjertestarter-norske.com?

Takket være lave kostnader, store innkjøp og konkurransedyktige forhandlinger med leverandører er vi en av de rimeligste leverandørene av hjertestartere over hele verden! Alle bestillinger som gjøres online sendes så raskt som mulig! Sporingsnummer leveres alltid på forhånd, men hvis du av en eller annen grunn ikke er tilgjengelig for å motta pakken din, vil du få beskjed om at du kan hente pakken din på nærmeste UPS-avdeling. De fleste av våre hjertestartere er tilgjengelige på mange forskjellige språkkombinasjoner, leveres alltid med den nyeste programvaren og er dekket 100 % av produsentens garantiprogram. I tillegg til produsentens garanti tilbyr vi 10 års garanti på alle hjertestartere (gjelder ikke DefiSign Pocket Plus) kjøpt fra oss! Fordi vi tilbyr mange forskjellige merker, kan vi alltid gi deg uavhengig rådgivning og skreddersydde anbefalinger. Sikker handel Medisol International er, som en av de første distributørene av hjertestartere i Europa, fullstendig ISO-13485-sertifisert. Dette viser at Medisol tar alle spørsmål knyttet til kvalitetsstyring på alvor, og vi tilbyr deg, som bedrift eller privatperson, den kvaliteten og sikkerheten du søker. Vi tar våre kunder og produktene vi selger på alvor, du kan stole på at vi alltid tilbyr en rask løsning hvis noe går galt med bestillingen eller produktet ditt.

Hvis du vil vite mer om Medisol, hva vi gjør og hvem vi er, kan du besøke vår bedriftsnettsted på medisol.nl