Om Hjertestarter-Norske.com

Hjertestarter-Norske.com er et initiativ fra Medisol BV. Medisol BV er en Nederlandsk leverandør av Hjertestartere og HLR-relaterte produkter som luftveishjelpemidler og simuleringsdukker. Medisol BV ble grunnlagt i 2001 og selskapet har de siste årene utviklet seg til en uavhengig merkevareleder i salg av hjertestartere i Nederland og i store deler av Europa. Både i 2010,2011 og 2012 er Medisol av “Financial Dagblad” også navngitt som "Golden Gazelle", kronet til en av de 100 hurtigst voksende selskaper i Nederland.

Grunnleggerne av Medisol BV Pieter Joziasse, har 15  års erfaring i Ambulanse Tjenesten.

I nettbutikken Hjertestarter-Norske.com finner du ikke bare et bredt utvalg av hjertestartere med tilbehør, men er du også sikret for god veiledning og råd av våre erfarne medarbeidere. 

I januar 2013, kjøpte selskapet AEDshop.nl. Salget  har styrket vår posisjon som markedsleder ytterligere. Selskapet vokser fortsatt . Dette er fordi vi fokuserer oss stadig mer på det utenlandsk markedet. Spesielt i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Polen, Serbia, Bosnia, Kroatia, Danmark, Norge og Sverige gjør vi store framskritt.

Distribusjon av våre produkter foregår fra sentrallageret i Middelburg, Nederland. Våre salgsrepresentanter for utlandet arbeider ut i fra forskjellige kontor.

Hvorfor velge Hjertestarter-Norske?

  • På grunn av lav overhead, store bestillinger og skarpe forhandlinger med leverandører er vi den billigste leverandøren av hjertestartere  i Nederland, Belgia og i Skandinavia.
  • Har du sett en lavere pris et annet sted eller har du fått et bedre tilbud? Vi tilbyr våre kunder "laveste pris garanti".
  • Rask levering: mer enn 90% av alle standard produkter er tilgjengelig på lager.
  • Alle bestillinger over 2500 kroner, uansett størrelse og vekt, vil bli sendt gratis.
  • Forsendelser av pakker skjer via UPS. Hvis du ikke er hjemme ved levering, kan pakken hentes ved nærmeste postkontor.
  • Alle hjertestartere leveres alltid med den nyeste programvare og er 100% under garantiordning fra produsenten.
  • Din hjertestarter blir gratis registrert i vår database, slik at vi kan hente frem data i forbindelese med utskifting av batteri og elektroder.

 

Medisol BV selskapet har i dag to styremedlemmer og tolv ansatte. Styret består av Pieter Joziasse og Edwin Roelse. I tillegg er det åtte medarbeidere som er ansvarlige for det innenlandske og utenlandske markedet og fire personer for innpakning- og lager arbeid.