Hvordan kan jeg handle?

Det er lett å handle på nettet, bestillinger kan legges inn på vår nettside eller via e-post: [email protected]. Du kan alltid kontakte oss på telefon 23 96 02 68 hvis du har spørsmål om hvordan du bestiller eller om en av våre produkter

Betalingsalternativer

Når du finner varen du ønsker å kjøpe, klikk på "Legg i handlekurven" og du kan "fortsette å handle". Når du er fornøyd med bestillingen din, klikk på "sjekk ut " hvor du kan velge ulike betalingsmetoder:

  • faktura
  • bankoverføring
  • kredittkort/PayPal

Etter at du har lagt inn bestillingen, vil du motta en bekreftelse på e-mail. Du vil motta enda en e-post straks bestillingen er klar til å sendes. Du kan spore bestillingen din ved å logge på "min hjertestarter-norske".

Vanlige spørsmål

Hvorfor må jeg opprette en brukerprofil hos Hjertestarter-Norske.com?

Før du sender inn en bestilling, får du valget om å opprette en brukerprofil. Når du logger på brukerprofilen din vil dine personlige detaljer allerede være lagret, slik at du ikke må skrive dem inn på nytt neste gang du bestiller. Du vil også få tilgang til «min hjertestarter-norske» der du får full oversikt over profilen din, over dine bestillinger som er til behandling, din bestillingshistorikk og frakt- og betalingsdetaljene dine.

Hvordan registrerer jeg meg?

Du kan raskt og enkelt registrere et brukernavn og passord. Vi anbefaler at du bruker din e-postadresse som brukernavn slik at det er lettere å huske. Ditt passord må være minst 6 tegn.

Hvordan er det mulig at Hjertestarter-Norske.com kan tilby slike gode priser?

Vi kan tilby produkter til markedets beste priser, fordi vi har få mellomledd, kjøper inn i store
volum og vi har gode logistikk-avtaler.
Medisol har 20 nettbutikker i 16 land. Vi kjøper derfor inn i store mengder, for å dra nytte av volumrabatter og på den måten kan vi tilby våre kunder den beste prisgaranti på våre nettsider. Alle disse faktorene gjør at vi kan gi våre kunder et virkelig godt tilbud.

Hjelp, jeg har glemt passordet mitt!

Hvis du glemmer passordet ditt, klikker du bare "glemt passord". Du vil motta en e-post med informasjon om hvordan du endrer passordet ditt.

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å endre leveringsadresse?

Hvis du ønsker å endre leveringsadressen etter at du har bestilt et produkt, ta kontakt med vår kundeservice via [email protected] eller på telefon + 47 23 96 02 68, så snart som mulig for å unngå at pakken blir levert til feil adresse.

Hva gjør jeg hvis jeg får meldingen "email / passord er feil?"

Hvis du får meldingen "email / passord er feil", må du logge inn med samme e-post som du brukte til å registrere din Hjertestarter-Norske konto. Hvis du allerede har bekreftet at du bruker riktig e-post, kan det være at passordet er feil. Du kan tilbakestille passordet ved å klikke på "Glemt passord?". En e-post vil bli sendt til din e-post med en link der du kan endre passordet.

Pris og leveringstid

Vi sender varene våre med UPS, og mindre varer som kan leveres til en postkasse, sendes med post.  Våre leveranser har en estimert leveringstid på 2 til 3 dager.

Delvis levering

Hvis varene du bestiller har ulike leveringstider, kan du velge å få en delvis levering eller få alt levert samtidig. Velger du delvis levering, sender vi resterende varer til deg så snart de er tilgjengelige, uten ekstra kostnad!

Levering med UPS

UPS leverer direkte til døren din. Hold utkikk etter UPS-sporingsnummeret i e-posten din, og med det nummeret kan du følge bestillingen din. Hvis du har gått glipp av leveringen ved døren fra UPS, vil UPS sende bestillingen din til nærmeste UPS-avhengighet. Der blir bestillingen holdt i opptil ti dager før den returneres til oss.

Levering med post

En mindre leveranse, som for eksempel elektroder, kan sendes med posten. Da vil pakken din enten bli levert til postkassen din eller til nærmeste postkontor. Sporingsnummeret blir sendt til e-posten din slik at du kan følge leveransen din.

Fraktkostnad 

For bestillinger under 2000 NOK påløper en fraktkostnad på 200 NOK, og for alle bestillinger påløper en tollavgift på 200 NOK.