Hvordan kan jeg handle?

Det er lett å handle på nettet, bestillinger kan legges inn på vår nettside eller via e-post: [email protected]. Du kan alltid kontakte oss på telefon 23 96 02 68 hvis du har spørsmål om hvordan du bestiller eller om en av våre produkter

Når du finner varen du ønsker å kjøpe, klikk på "Legg i handlekurven" og du kan "fortsette å handle". Når du er fornøyd med bestillingen din, klikk på "sjekk ut " hvor du kan velge ulike betalingsmetoder:

  • faktura
  • bankoverføring
  • kredittkort/PayPal

Etter at du har lagt inn bestillingen, vil du motta en bekreftelse på e-mail. Du vil motta enda en e-post straks bestillingen er klar til å sendes. Du kan spore bestillingen din ved å logge på "min hjertestarter-norske".

Hvorfor må jeg opprette en brukerprofil hos Hjertestarter-Norske.com?
Før du sender inn en bestilling, får du valget om å opprette en brukerprofil. Når du logger på brukerprofilen din vil dine personlige detaljer allerede være lagret, slik at du ikke må skrive dem inn på nytt neste gang du bestiller. Du vil også få tilgang til «min hjertestarter-norske» der du får full oversikt over profilen din, over dine bestillinger som er til behandling, din bestillingshistorikk og frakt- og betalingsdetaljene dine.

Hvordan registrerer jeg meg?
Du kan raskt og enkelt registrere et brukernavn og passord. Vi anbefaler at du bruker din e-postadresse som brukernavn slik at det er lettere å huske. Ditt passord må være minst 6 tegn.

Hvordan er det mulig at Hjertestarter-Norske.com kan tilby slike gode priser?
Vi kan tilby produkter til markedets beste priser, fordi vi har få mellomledd, kjøper inn i store
volum og vi har gode logistikk-avtaler.
Medisol har 20 nettbutikker i 16 land. Vi kjøper derfor inn i store mengder, for å dra nytte av volumrabatter og på den måten kan vi tilby våre kunder den beste prisgaranti på våre nettsider. Alle disse faktorene gjør at vi kan gi våre kunder et virkelig godt tilbud.

Hjelp, jeg har glemt passordet mitt!
Hvis du glemmer passordet ditt, klikker du bare "glemt passord". Du vil motta en e-post med informasjon om hvordan du endrer passordet ditt.

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å endre leveringsadresse?
Hvis du ønsker å endre leveringsadressen etter at du har bestilt et produkt, ta kontakt med vår kundeservice via [email protected] eller på telefon + 47 23 96 02 68, så snart som mulig for å unngå at pakken blir levert til feil adresse.

Hva gjør jeg hvis jeg får meldingen "email / passord er feil?"
Hvis du får meldingen "email / passord er feil", må du logge inn med samme e-post som du brukte til å registrere din Hjertestarter-Norske konto. Hvis du allerede har bekreftet at du bruker riktig e-post, kan det være at passordet er feil. Du kan tilbakestille passordet ved å klikke på "Glemt passord?". En e-post vil bli sendt til din e-post med en link der du kan endre passordet.