Hjertestartere for skoler

Tusenvis av elever, studenter og lærere befinner seg rundt om i klasserom, auditorier, skolegårder, biblioteker og idrettshaller. Hjertestans kan skje hvem som helst og hvor som helst. Derfor er det viktig å ha umiddelbar tilgang til en hjertestarter. Det å starte hjerte- og lungeredning og å bruke en hjertestarter før ambulansen kommer, øker sjansen for overlevelse betraktelig.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
  1. CU Medical I-PAD SPR AED
    18748,75 kr 14999,00 kr
    Rask levering, 2 til 4 uker Under forutsetning av at produktet er på lager hos vår leverandør. Vi gjør vårt beste for å levere dette produktet så snart som mulig. Etter at en bestilling er lagt inn, holder vi deg oppdatert om forventet leveringstid.
per side

En hjertestarter på en skole bør oppfylle noen krav. Blant annet at den er enkel å bruke for både unge og voksne, at den gir intuitiv HLR-tilbakemelding i realtid, og at den enkelt kan gjøres om til å være egnet for barn. Dette kan man vanligvis gjøre med pediatriske elektroder. Noen hjertestartere er utstyrt med en praktisk barneknapp, og da er det ikke nødvendig med separate elektroder. Nedenfor finner du våre mest egnede hjertestartere for skoler og universiteter.