Hvilken garantitid har din hjertestarter?

Du får 10 års garanti på hjertestarteren din hos oss

Mange produsenter gir bare noen få års garanti på hjertestarterne sine. Hos Medisol mener vi at du skal kunne stole på at hjertestarteren din alltid fungerer som den skal, siden vårt oppdrag er å redde liv! Derfor gir Medisol deg 10 års garanti på hjertestarteren din*.

Hvordan får jeg 10 års garanti på hjertestarteren min kjøpt fra Medisol?

Vi forstår at du ønsker en bekymringsfri 10-årig garanti for hjertestarteren din! Men hvordan får du det? Det er veldig enkelt. Kjøp en hjertestarter fra Medisol | hjartstartareshop.se, så får du automatisk 10 års garanti på hjertestarteren din*. For denne garantien tar vi utgangspunkt i produsentens garanti og følger retningslinjene i deres spesifikke garantivilkår.

 

Eksempel: Du kjøper en Philips Heartstart HS1 fra Medisol | hjartstartareshop.se. Du vil da få 8 års fabrikkgaranti fra Philips og 2 års ekstra garanti fra Medisol. For den ekstra 2 års garantien følger vi Philips garantivilkår for Heartstart HS1. Hvis hjertestarteren din slutter å fungere i løpet av denne 2-års garantiperioden, vil du få en erstatningshjertestarter som ligner på Philips Heartstart HS1 fra Medisol. Dermed vil du ha totalt 10 års garanti på din Philips Heartstart HS1 i stedet for 8 års garanti.

 

Systemet for 10 års standardgaranti på hjertestartere hos Medisol trådte i kraft 01-07-2020. Bare enheter kjøpt etter denne datoen omfattes av de nye garantivilkårene.

Erstatning av hjertestarter ved feil eller funksjonsfeil

Står det i garantivilkårene at du vil få en erstatningshjertestarter ved feil eller funksjonsfeil? Da vil du få en lignende erstatningshjertestarter fra Medisol i løpet av din ekstra garantiperiode. Det kan også være en annen type hjertestarter, for eksempel fra et annet merke. Uansett vil vi sørge for at du har en pålitelig og fungerende hjertestarter tilgjengelig i 10 år.

 

*10 års garanti på DefiSign Pocket Plus AED

DefiSign Pocket Plus AED har vært på markedet siden 2023. Det er en innovativ hjertestarter med høykvalitets spesifikasjoner som passer for det høyere, profesjonelle segmentet. Som et resultat av dette brukes DefiSign Pocket Plus AED oftere enn gjennomsnittet, og derfor anbefaler vi jevnlig vedlikehold av hjertestarteren. Derfor gir Medisol 10 års garanti på DefiSign Pocket Plus AED, forutsatt at du tegner en Silver, Gold eller Platinum serviceavtale med Medisol og vedlikeholder den i garantiperioden. Dette gjelder alle versjoner av DefiSign Pocket Plus AED, både halvautomatisk og helautomatisk, og med eller uten EKG-skjerm. Uten serviceavtale har du 15 måneders garanti på DefiSign Pocket Plus AED. For alle våre andre hjertestartere er det ikke nødvendig å tegne en serviceavtale før du benytter deg av den 10-årige garantien, men vi anbefaler sterkt at du gjør det for å alltid ha en fungerende hjertestarter.

Spørsmål om 10 års garanti på hjertestarteren din hos Medisol?

Har du noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om Medisols 10-årige garanti? Eller vil du vite hva garantivilkårene er for hjertestarteren din? Kontakt oss via 23 96 02 68 eller [email protected]