ISO 13485-sertifisert

Vi är offisielt et ISO 13485-sertifisert selskap!

Medisol kan stolt si at vi er ISO 13485-sertifisert! ISO 13485-sertifikatet er spesielt utviklet for organisasjoner innen medisinsk hjelpesektor. Det internasjonalt anerkjente sertifikatet er en standard som produsenter, leverandører og distributører i medisinsk industri kan oppfylle for å vise at de oppfyller lovkrav. Med denne sertifiseringen er vi en av de første hjertestarterdistributørene som viser at vi konsekvent oppfyller lovkravene i bransjen, så vel som kundens krav.

Men! Hva betyr dette for deg som kunde eller forhandler?

Og hva kan du forvente nå som vi er ISO-sertifisert? På denne siden finner du all informasjon om ISO 13485-sertifiseringen!

“Vi håper at dette sertifikatet vil demonstrere viktigheten av kvalitet og sikkerhet i våre produkter og tjenester. Medisol ønsker det beste for kundene, å komme nærmere målet vårt – at alle mennesker innen 2030 skal ha en hjertestarter tilgjengelig innen 6 minutter."

Grunnlegger och administrerende direktør Pieter Joziasse

 

Pålitelig og profesjonell

Koblet til en respektert partner

Med ISO 13485-sertifikatet demonstrerer Medisol organisajonens profesjonalitet. Leverandører, forhandlere och sluttkunder samarbeider dermed med et selskap som overholder alle lover og forpliktelser i markedet. I tillegg er sertifiseringen et bevis på pålitelighet. Det viser Medisols engasjement og evne til å tilby design-, produksjon-, test- og salgstjenester som konsekvent oppfyller kundens behov og lovkrav.

Kvalitet og sikkerhet

Uunnværlig i den medisinske sektoren

Medisol innser altfor godt at kvalitet og sikkerhet er uunnværlig i den medisinske sektoren. Tross alt kan våre produkter bety forskjellen mellom liv og død.

Hvordan har ISO-sertifikatet bidratt til dette?

Gjennom sertifiseringen har Medisol kunnet identifisere og implrementere forbedringer i sine prosesser. Dette sikrer at vårt eget kvalitetsstyrningssystem er internasjonalt anerkjent. I tillegg hjelper sertifiseringen også med å opprettholde kvalitet gjennom hele verdikjeden.

Kort sagt, med ISO 13485-sertifikatet, bekrefter Medisol at kvalitetsstyrningsspørsmål håndteres og kontrolleres riktig. Med dette garanterer Medisol deg som selskap eller individ den kvaliteten og sikkerheten som kreves. Går det tross alt galt? Da garanterer vi deg alltid en god klagebehandling.

Innovasjon

We’re on top of the game

Utviklingen og de økende mulighetene i medisinsk sektor gjør det stadig lettere å redde liv. Derfor er Medisol on top of the game. Med ISO 13485-sertifikatet viser Medisol at selskapet er klar over kvalitetsstandarden for medisinske produkter og relaterte tenster  – for å overholde Medical Devices Regulation (MDR). 

Å redde liv er vårt oppdrag

Et steg nærmere

Medisol levererer produkter som kan redda liv. Selvfølgelig er dette ikke mulig uten at folk opptrer direkte i en nødssituasjon. Det starter med hjertestartere vi tilbyr: de oppfyller alle protokoller og regler i medisinsk sektor. Sammen med kundene våre ønsker vi å sikre at det er hjertestartere innen rekkevidde overalt. I 2030 vil alle ha en hjertesterter til disposisjon innen 6 minutter. Først da kan vi nå vårt oppdrag sammen – Saving Lives.

Godt å vite

Vi tar vare på alle dine bekymringer

Kvalitet og sikkerhet har vår høyeste prioritet, og derfor gir Medisol 10 års garanti på alle hjertestartere. På denne måten har du en ekstra forsikring om en fungerende hjertestarter. Derfor kjøper du en hjertestarter fra  hjärtstartare. På så sätt har du en extra försäkran om en fungerande hjärtstartare. Det är därför du köper en hjärtstartare från hjertestarter-norske.com!

Medisol er alltid her for deg!

Har du spørsmål etter å ha lest denne informasjonen, eller er det ikke helt klart? Ta deretter kontakt med våre spesialister!

 

Nysgjerrig på ISO 13485-sertifikatet?

Last ned dokumentet her.