Den årlige vedlikehold av en hjertestarter rådgives av produsenter og foreninger vedrørende AED. Medisol Servicecenter tilbyr skreddersydde løsninger. For å sikre at alle hjertestartere er klare til bruk, sørger vi for hurtig service og oversikt på din personlige portal.

Medisol Service Center portal

Så snart en serviceavtale er satt opp, får du adgang til Medisol Service Center-portalen. I denne portal kan du se en oversikt over alle serviceavtaler, hvor alle detaljer finnes. For eksempel kan du for hver enkelte hjertestarter se når den siste service ble utført, og om/når evt. vedlikehold er planlagt.


Våres arbeidsmetode

Gjennom serviceportalen tilbyr vi full innsikt i planlegging og utførelse. På denne måten slipper du ekstra bekymringer, og takket være den hurtige servicen tar vedlikeholdet av ​​en hjertestarter kun kort tid. Når du har valgt en serviceavtale, følges disse trinnene:

1. Tilgang til serviceportalen

Du vil motta en e-post med påloggingsinformasjon for din personlige serviceportal.  Innenfor portalen vil du umiddelbart se produktene du har en serviceavtale for.  Fra nå av lagres alle handlinger og detaljer som er kjent om vedlikeholdet av AED, i portalen.

2. Planlegge service

Når det er nødvendig å planlegge vedlikehold for hjertestarter, kan du velge et passende tidspunkt for å sende inn din hjertestarter.

3. Bekreftelse av serviceplan

Planlegging av vedlikehold bekreftes som forespørselen i portalen.  I portalen kan du følge en tidslinje per kontrakt, med alle handlinger som er planlagt, utført og fullført.

4. Hjertestarter-vedlikehold

Hjertestarteren klargjort for vedlikehold i vårt servicesenter.

5. Hjertestarter klar til bruk

Etter vedlikehold av hjertestarteren vil den bli returnert til deg så raskt som mulig.