Vareimport og merverdiavgift (mva)

Frakt og levering/import

Når din bestilling og betaling er behandlet, vil bestillingen din bli sendt til vårt sentrallager. Hvis dette skjer på virkedager før kl. 14.00, vil bestillingen din bli sendt samme dag. Dersom et produkt ikke er på lager, vil vi informere deg så snart som mulig om forventet leveringstid. Så snart bestillingen din er overlevert til transportselskapet vil du motta en e-post med fraktbekreftelse og track and trace-nummer.

Leveringstiden utføres av transportselskapet UPS. Det blir ikke levert på lørdager. For bestillinger med verdi under 2000 kr vil et fraktgebyr på 200 kr komme i tillegg.

I vår nettbutikk er alle priser inkludert lovpålagt 25 % mva. Et fortollingsgebyr på ca. 200kr påløper for hver leveranse.

 

Fakturering

Ved bestilling i nettbutikken vises totalbeløpet i kassen. Ved bestilling på mail finner du dette i bekreftelsesmailen. Ingen ekstra kostnader vil bli belastet deg.

Etter å ha fullført bestillingsprosessen vil du motta en automatisk ordrebekreftelse. Du vil vanligvis motta fakturaen den dagen bestillingen din sendes. Denne sendes kun på e-post i PDF-format. Ønsker du å motta fakturaen i posten? Vennligst gi oss beskjed.