Ambu

AMBU har et bredt sortiment av både avanserte treningsdukker og dukker hvor basisferdigheter i moderne gjenopplivning kan trenes og andre gjenopplivnings produkter. Produktene er delt inn i flere kategorier, bl.a. ansikter og hodeposer.

AmbuMan I er en robust og realistisk treningsdukke i voksenstørrelse, for opplæring i korrekt HLR på voksne. Dukken leveres med Ambus unike og patenterte hygienesystem som hindrer kryssinfeksjoner, hvor alle studenter får sin egen ansiktsmaske og lunger. AmbuMan I modellene er også utstyrt med et mekaniskt overvåkingsinstrument. Dette verktøyet viser og måler virkningen av gjenoppliving.

AmbuMan W(Wireless) har det siste innenfor Ambus trådløse teknologi. Dukken har innebygget trådløst nett som man kobler seg opp til via PC, telefon eller nettbrett. AmbuMan W er utstyrt med et mekanisk overvåkingssystem som viser og måler virkningen av gjenopplivningen, inkl. dybden på kompresjonene, plassering av hendene og innåndingsvolum m.m.

Utover voksendukker har Ambu også Ambu Baby og Ambu Junior i sitt sortiment. Med Ambu Baby er det mulig å trene korrekt Hjerte-lunge-redning (HLR) på spedbarn. 

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
per side