AmbuMan School for enkel og kostnadseffektiv HLR undervisning

Den NYE AmbuMan School er en kompakt, bærbar og slitesterk øvingsdukke som varer. Den oppblåsbare dukken er spesielt utviklet for HLR undervisning av større grupper og skoleklasser.

Dukken kan brukes til trening av funksjonelle brystkompresjoner, innblåsninger og plassering av elektroder ved praktisk trening i bruk av hjertestarter. Ambu har også utviklet et spesielt tilbehørssett til AmbuMan School. Dette settet inneholder: en falsk hjertestarter og mobiltelefon laget av papp.

Hygiene

Ambus patenterte hygienesystem gjør at treningen blir 100 % hygienisk. Systemet har utskiftbare ansikter og engangs hodeposer for hver elev. Dette gjør undervisningen ikke bare hygienisk men også effektiv, rengjøringen enkel og man hindrer kryssinfeksjoner ved trening av munn-til-munn.

Sammenligning

Den oppblås- og bærbare AmbuMan School kan sammenlignes med Laerdal Mini Anne Plus . Utseendemessig er dukkene nesten identiske og har like funksjoner. Den viktigste forskjellen er salgsenheten. AmbuMan School selges kun i pakke med 10 stk. og  Laerdal Mini Anne selges pr. stk og i pakke pr. 10 stk.

Kort sagt

Denne kompakte og praktiske treningsdukken AmbuMan School er godt egnet til HLR undervisning og trening for alle, voksne og barn. Med AmbuMan School kan basisferdigheter i gjenopplivning trenes i grupper/klasser sammen med instruktør/lærer.