Min handlekurv
0,00 kr

Actar D-Fib treningsdukke(1 stk.)

SKU
AC01I
1143,75 kr 915,00 kr

Actar D-Fib treningsdukke (1 stk).

 • Actar treningsdukke tilbyr en effektiv og rimelig HLR trening
 • Den er lett og kompakt
 • Meget enkel å ta med seg, kan stabel oppå hverandre
 • Med egen treningsdukke lærer man raskere og får mer tid til praktisk trening.
 • Du kan trene med Actar D-fib alene eller i større grupper, hjemme, på jobb eller ved større arrangementer

  Hva er inkludert i din bestilling?

 • Actar HLR dukke
 • 5 stk. Engangs lunge poser
 • Nylon ryggsekk
 • Trenings CD
 • Effektiv

  Actar D-Fib treningsdukken gir elevene en innovativ og en lærinigseffektiv metode for praktisk trening in Hjerte-lungereding(HLR). Dukken er meget lett å ta med seg. Dukken kan til og med stables oppå hverandre, noe som gjør det enkel ved trening i større grupper. Det er viktig at den som deltar har sin egen dukke og vil oppleve treningen mer effektiv og ha mer tid til å praktisere sine HLR-ferdighetene.

                        

  Rengjøring

  Rengjøring og desinfeksjon er veldig lett gjennom de spesial lavede poser som også beskytter munnen og for å redusere risikoen for kryssinfeksjoner.
  Hver student får sin egen disponibel lunge, som også fungerer som en ansiktsmaske . Fordelen med Actar D-Fib gjennoppliving dukker er at de er nærmest vedlikeholdsfri og du som trener trenger ikke å ta viktige hygienetiltak. Alle reservedeler er lett å bytte ut.

   

  HLR i takt med musikken (inkludert CD)

  Med Actar D-Fib introduseres en ny måte for å lære basal hjerte-lunge-redning som består av 30 kompresjoner og 2 innblåsninger (30:2).
  Den medfølgende CDen inneholder 15 sanger til å praktisere rytmem av kompresjonene og innbåsningene. De ulike musikksjangre kommer med eller uten hørbare instruksjoner. Delt inn i to kategorier, pusteintervaller (2 ventilasjoner i 9 sekunder, eller for avanserte 2 innblåsninger i 6 sekunder). Med den medfølgende CD, gir en variert HLR-trening.

  Realistisk

  Actar D-Fib gjennoppliving dukken har realistiske anatomiske trekk som adamseplet , halspulsåren , brystkassen og brystvorter.
  Modstanden i brystet ved brystkompresjoner og ventilasjon er veldig realistisk. Trening av åpningen av luftveier og hake løft er mulig.
  Passer for HLR-trenings med alle typer treningshjertestartere. Dukken kan også brukes for HL:R-trening på barn, men ikke på baby.

   

  Mer informasjon
  Produktnavn Actar D-Fib treningsdukke(1 stk.)
  SKU AC01I
  Produsent Actar
  Patient gruppe Voksen
  Tilkobling Ingen
  Vekt 1.000000
  Garanti 1
  Besøk CPRmanual.com for bruksanvisninger for våre produkter.