Hjertestarter til hjemmet

Det meste av gjenopplivningen foregår utenfor sykehuset. Dette medfører at ambulansens responstid ofte er lengre enn de vanlige seks minuttene.  Men med en hjertestarter i huset, eller i nærheten, så kan gjenoppliving startes raskere, og sjansen for å overlevelse øker drastisk.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
  1. CU Medical I-PAD SPR AED
    18748,75 kr 14999,00 kr
    Rask levering, 2 til 4 uker Under forutsetning av at produktet er på lager hos vår leverandør. Vi gjør vårt beste for å levere dette produktet så snart som mulig. Etter at en bestilling er lagt inn, holder vi deg oppdatert om forventet leveringstid.
per side

Enkel å bruke

En hjertestarter i hjemmet må være enkel å bruke for alle. Ikke bare for deg, men kanskje også for dine naboer, venner og familie. Du trenger ikke å være profesjonell for å bruke en hjertestarter.

Egnede hjertestartere til hjemmet

Er du interessert i å kjøpe en hjertestarter til hjemmet ditt? Da bør du være godt informert! Hjertestarterne nedenfor er det beste valget for hjemmebruk og de har tydelige instruksjoner. Philips Heartstart HS1 er også kjent som Philips Home AED. Men det finnes mange alternativer! Alle er enkle å bruke, krever lite vedlikehold og leveres med 10 års garanti. Kontakt oss for mer informasjon.