ZOLL elektroder

Her finner du elektroder til ZOLL AED Plus, AED Pro og AED 3. ZOLL har flere valgmuligheter av elektroder til hjertestartere. 

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
per side

Zoll CPR-D padz

Disse voksenelektroder passer til Zoll AED plus og AED pro og er laget i ett stykke for enkel plasering på brystet. Elektrodene har en sensor som måler dybden av ​​brystkompresjoner. Hjertestarteren kan derfor gi informasjon og instrukser under HLR. CPR-D elektrodene er de mest brukte elektroder til ZOLL hjertestartere på grunn av sensoren og en meget lang holdbarhet.

Zoll CPR Uni padz

Disse elektrodene passer til Zoll AED 3 og består også av ett stykke og har en integrert feedbacksensor. CPR Uni padz er egnet til gjenopplivning av både voksne og barn i forbindelse med hjertestarterens barnemodusknapp.

Zoll Stat Padz II

Stat Padz II er også meget populære elektroder. Dette er et billigere elektrodesett til Zoll AED Plus og AED Pro uten en integrert sensor. Du får derfor ikke feedback under HLR, og elektrodene er to separate pads. Disse elektrodene er velegnet til fagfolk.

Zoll CPR Stat padz

Vil du ha to separate elektroder med sensorer? Da er CPR Stat Padz velegnet og brukes til Zoll AED Plus og AED Pro. Du får altså HLR-feedback og de gjenkjennelige to separate elektrodepadsene

ZOLL barneelektroder

Spesielt designet til gjenopplivning av barn opp til 8 år eller personer som veier under 25 kg. Ved bruk av barneelektroder tilpasses støtets energinivå. Hvis hjertestarteren plasseres på et område hvor det er mange barn til stede så anbefales det å oppbevare ett sett barneelektroder sammen med hjertestarteren i tilfelle en nødsituasjon. Passer til Zoll AED Plus og AED Pro.