Cardiac Science

Finn de riktige elektroder til din Cardiac Science hjertestarter her. Uansett om du har Powerheart G3 eller Powerheart G5, har vi både voksen- og barneelektroder.

Det finnes ulike typer på markedet; Powerheart G3, Powerheart G3 pluss med tillegg av kompresjonstakt veiledning, og Powerheart G3 Pro med skjerm for den profesjonelle brukeren. Alle disse hjertestarterne krever de samme defibrilleringselektrodene, typenummer 9131. I tillegg kommer Powerheart G5 med forskjellige elektroder med sensor.

Elektrodene er forhåndstilkoblet. Det betyr at elektrodene festes med en kabel slik at du slipper å plugge dem inn i hjertestarteren under en redningsaksjon. Når du åpner lokket på hjertestarteren, vil du se elektrodene. Hjertestarteren instruerer til HLR. For å skifte elektrodene, koble fra kontakten og sett inn de nye elektrodene. Etter at du har lukket dekselet, stopper instruksjonene og den grønne indikatoren lyser. Er ikke det tilfellet? Åpne lokket igjen og lytt til hjertestarterens instruksjoner.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
per side