Batterier til Philips hjertestartere

Vi har det riktige batteriet for din Philips Heartstart hjertestartere , uansett modell. Her kan du finne batterier til dagens Philips HS1 og FRx og til de eldre FR2 og FR3 modellene. Philips Heartstart hjertestartere har også blitt solgt under merkevaren Laerdal Heartstart i Norge.

Philips designet hjertestarterne sine på en slik måte at du enkelt kan bytte ut batteriet. Etter å ha tatt ut det gamle batteriet og satt inn det nye, starter enheten automatisk en selvtest. Du vil da bli bedt om å teste knappene på hjertestarteren. Etter å ha fullført denne prosedyren, vil hjertestarteren indikere at statusen er ok. For en god selvtest må du kanskje også bytte ut elektrodene. Merk utløpsdatoene på disse.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
  1. Philips Heartstart HS1 / FRx batterij
    2486,25 kr 1989,00 kr
    Rask levering, 1 til 2 uker Under forutsetning av at produktet er på lager hos vår leverandør. Vi gjør vårt beste for å levere dette produktet så snart som mulig. Etter at en bestilling er lagt inn, holder vi deg oppdatert om forventet leveringstid.
  2. Philips Heartstart FR3 batterij
    3748,75 kr 2999,00 kr
    Forventet leveringstid er ukjent Forventet leveringstid er ukjent. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice for mer informasjon eller for å finne et alternativ.
per side