Skap og Veggfester

En hjertestarter oppbevart i et godt synlig skap er ikke bare med på å spare dyrebar tid i en akuttsituasjon, men skapet er også med på å beskytte defibrillatoren. I Norden er det stor variasjon av klimaet, fra ekstrem kulde til varme. Om hjertestarteren ikke oppbevares riktig kan dette ha negativ påvirkning på hjertestarterens funksjon og batteriets holdbarhet. Ta derfor en titt på vårt utvalg av innendørs og utendørs skap.

Innendørs hjertestarter skap

Et innendørs skap beskytter hjertestarteren din mot støv og fuktighet. De fleste av skapene har også integrert alarm som starter når skapet åpnes. På denne måten er du sikret at hjertestarteren oppbevares trygt og godt.

Utendør hjertestarter skap

Et utendørs skap beskytter hjertestarteren din mot både varmt og kaldt vær. Et godt ventilert og oppvarmet defibrillatorskap vil forlenge levetiden til hjertestarteren, batteriet og elektrodene. De fleste hjertestarterskap har alarm og LED-lys, slik at du vet når skapet er åpent og dermed ikke kan holde hjertestarteren din optimalt varm eller beskyttet. Noen utendørs skap har kodelås. Vi anbefaler at du kjøper et skap uten lås. Et låst hjertestarterskap kan i verste fall hindre en redningsakjson.

Veggfeste

De fleste innendørs og utendørs skap er universelle, noe som betyr at de kan brukes til forskjellige merker av hjertestartere. Noen hjertestartere oppbevares imidlertid i en veske og passer derfor ikke inn i det universelle hjertestarter skapet. I de tilfellene kan et veggfeste være den enkleste og rimeligste løsningen. Veggfester anbefales kun for innendørs bruk.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
  1. Physio-Control wandhouder voor Lifepak CR Plus en Express
    1023,75 kr 819,00 kr
  2. Zoll AED Plus veggbrakett
    1248,75 kr 999,00 kr
  3. Physio-Control veggfeste til Lifepak 500/1000
    1280,00 kr 1024,00 kr
per side