Hjertestartere for bedrifter

Arbeidsgivere må sørge for at arbeidsplassen er trygg. Det er førstehjelpsansvarlige i organisasjonen håndterer nødsituasjoner, som for eksempel en hjertestans. Direkte tilgang til en hjertestarter i bedriften eller organisasjonen øker sjansen for overlevelse betraktelig. Du bør starte med hjerte- og lungeredning og koble til hjertestarteren allerede før ambulansearbeidere ankommer. Bedriftens hjertestarter kan også brukes ved hjertestans i nabolaget. Husk at hvert sekund teller. 

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
  1. CU Medical I-PAD SPR AED
    18748,75 kr 14999,00 kr
    Rask levering, 2 til 4 uker Under forutsetning av at produktet er på lager hos vår leverandør. Vi gjør vårt beste for å levere dette produktet så snart som mulig. Etter at en bestilling er lagt inn, holder vi deg oppdatert om forventet leveringstid.
per side

En passende hjertestarter din bedrift

Hjertestarterne nedenfor er spesielt utvalgt for bedrifter. De er enkle å bruke for alle. Men ingen arbeidsplass er lik, så det er viktig å se nærmere på de spesifikke funksjonene. Ser du etter en  hjertestarter til industribedrift eller byggeplass? Da trenger du en svært robust hjertestarter med høy IP-klassifisering (støv- og vanntetthet). Dersom hjertestarteren skal befinne seg på kontoret, holder det med en lavere IP-klassifisering. Det er også ideelt med flerspråklige hjertestartere for internasjonale organisasjoner og offentlige steder som på flyplasser, togstasjoner og hoteller.