Hjertestartere til idrettshaller og sportsklubber

Risikoen for hjertestans er spesielt høy under idrettsaktiviteter. En hjertestarter er avgjørende i slike tilfeller. Jo raskere gjenopplivingstiltak iverksettes og jo raskere en hjertestarter kobles til, desto større er sjansen for at den berørte personen overlever.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
per side

Hjertestartere til idrettshaller og sportsklubber

Hvilken hjertestarter som er best egnet, avhenger av situasjonen. En hjertestarter til en idrettshall eller sportsklubb må være brukervennlig, støvtett og vanntett (høy IP-klassifisering). Ideelt sett bør hjertestarteren få plass i en egnet bæreveske som raskt kan tas med. I tillegg må hjertestarteren tåle røff behandling. Ettersom mange idrettshaller eller sportsklubber har barn som medlemmer, bør hjertestarteren også være utstyrt med tanke på gjenoppliving av barn. Vær oppmerksom på at noen hjertestartere krever tilleggsprodukter til dette formålet, som for eksempel barneelektroder. 

De beste alternativene

Nedenfor finner du et utvalg av hjertestartere som egner seg for idrettsmiljøer. Det gjelder for eksempel idrettshaller, treningssentre, sportskantiner, klubbhus og andre idrettsanlegg. De er raske å bruke, enkle å vedlikeholde, robuste, iøynefallende og gir god valuta for pengene. Trenger du hjelp til å velge? Ta gjerne kontakt med oss.