Philips elektroder

Philips Heartstart hjertestartere er et veldig populært utvalg av defibrillatorer. Enten du har Heartstart HS1, Heartstart FRx, Heartstart FR2 eller Heartstart FR3, har vi elektrodene for deg. Hver modell har sine egne elektroder som bare passer for den spesifikke modellen, så det er viktig å skaffe de riktige elektrodene til hjertestarteren din.

Barnenøkler

Både Philips Heartstart FRx og Heartstart FR3 bruker voksne elektroder til gjenoppliving av både voksne og barn. Men det er viktig å vite at de bare kan brukes til barn hvis du har en barnenøkkel. Nedenfor kan du kjøpe barnenøklene til både FRx- og FR3-defibrillatorene. Ved bruk av nøkkelen vil hjertestarteren automatisk justere og tilpasse energistøtet til personer som veier mindre enn 25 kilo eller et barn opp til 8 år.

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
  1. Philips Heartstart FR3 kindersleutel
    1998,75 kr 1599,00 kr
    Rask levering, 1 til 3 uker Under forutsetning av at produktet er på lager hos vår leverandør. Vi gjør vårt beste for å levere dette produktet så snart som mulig. Etter at en bestilling er lagt inn, holder vi deg oppdatert om forventet leveringstid.
per side