DefiSign/Aivia Utendørsskap 200

DefiSign/AIVIA utendørsskap 200 med alarm, ventilasjon og varme.

  • For utendørs bruk

✔️ Alarm ✔️ Ventilasjon og varme ✔️ Prisgunstig

6498,75 kr 5199,00 kr
Rask levering, 1 til 2 uker Under forutsetning av at produktet er på lager hos vår leverandør. Vi gjør vårt beste for å levere dette produktet så snart som mulig. Etter at en bestilling er lagt inn, holder vi deg oppdatert om forventet leveringstid.
Produktbeskrivelse

DefiSign/Aivia Utendørsskap 200

Dette er et prisgunstig skap laget av slitesterk ABS-plast for deg som ønsker å oppbevare hjertestarteren din synlig utendørs.

Et skap for både varme og kalde dager

Skapet har både varme og ventilasjon for å sikre at hjertestarteren din oppbevares i riktig temperatur ved kaldt eller varmt vær. Varmeelementet i skapet kan beskytte hjertestarteren ned til -20 grader.

Funksjoner

Ikke bare er skapet i en iøynefallende grønn farge, men en LED-lys lyser opp hjertestarteren i skapet slik at alle i omgivelsene kan finne hjertestarteren i en nødsituasjon. Bilder på forsiden av lokket viser hvordan hjertestarteren kan tas ut av skapet. En alarm høres når skapet åpnes.

Montering

Når du velger plassering for dette skapet, velg et sted i skyggen for å unngå direkte sollys. Skapet krever tilkobling til strømnettet, og vi anbefaler at dette utføres av en elektriker. Merk at transformator er inkludert med skapet, men ikke jordkabel.

Hva følger med i din bestilling av DefiSign/Aivia Utendørsskap 200:

2 års fabrikkgaranti

Spesifikasjoner:

Dybde: 20 cm

Bredde: 38 cm

Høyde: 40 cm

Vekt: 3,2 kg

Mer informasjon
Mer informasjon
Produktnavn DefiSign/Aivia Utendørsskap 200
SKU DS-200
Produsent
DefiSign
Bruk av skap Utendørs
Garanti 2 år
Vekt 1 kgs