Interessert i å kjøpe en hjertestarter? Det ser ut til å være litt vanskeligere i det siste.  For tiden opplever hjertestarter-markedet, som mange andre bransjer, leveringsproblemer.  På grunn av en verdensomspennende mangel på råvarer har produksjonen av ganske mange hjertestartere stoppet opp. Heldigvis har vi noen gode alternativer på lager.

Rask levering

Nedenfor finner du et utvalg av hjertestartere som vi kan levere relativt raskt.

  • Schiller Fred EasyPort er takket være sin liten størrelse og lav vekt, den idelle ledsager for offentlig hjelpetjeneste, leger, ambulansepersonell og alle andre som er opplært i tidlig fibrillering.
  • Defisign Life hjertestarter er en populær hjertestarter i Norge. Enkel å bruke med bare 2 knapper. Passer for skoler, idrettslag, organisasjoner og offentlige steder.
  • Nihon Kohden Cardiolife AED 3100 er markedets raskeste hjertestarter da den er utviklet med en unik funksjon som gjør at den analyserer hjerterytmen til pasienten samtidig som livredderen gjennomfører hjerte-/lungeredning.
  • CU Medical IPad SP1 kan brukes på personer i alle aldre uten ekstrautstyr. Den er en utrolig brukervennlig og kompakt defibrillator.
  • Mindray Beneheart C1A hjertestarter er perfekt til bruk i all slags miljø. Beneheart C1A er egnet for både erfarne og uerfarne omsorgsytere.
  • Zoll AED Plus semi-automatic Hjertestarter er svært brukervennlig og har høy beskyttelse mot vann/fukt og støv(IP 55).

Hos Hjertestarter-norske.com er du alltid trygg på:

10 års garanti på alle hjertestartere
Gratis frakt ved bestillinger over 2000kr 
Alle hjertestartere og tilbehør i én webshop
Kvalitet og sikkerhet (vi er ISO-13485-sertifisert)

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål eller trenger du veiledning? Ikke nøl med å kontakte våre spesialister via telefon/mail eller send en henvendelse på vår nettside.

Ønsker du å bli en forhandler?

Ta kontakt med oss!