DefiSign LIFE hjertestarter - halvautomatisk

 

DefiSign Life Hjertestarter (Schiller produsert) halvautomatisk hjertestarter, er unik i markedet da den leveres med hele 10 års garantitid, komplett utstyrt, klar til bruk og til markedets beste pris. Denne hjertestarteren er tilpasset norskt klima og egnet de fleste steder, som f.eks. kontor, idretts- og sportklubber, kjøpesenter, oppgangen i borettslaget, på brannstasjonen, i båten, hjemme eller på hytta.

Hjertestarteren følger NRR retningslinjer. 
3 minutters protokoll og 30:2 HLR voksen/barn

Innholdet av hjertestarterpakken:

 • DefiSign Life hjertestarter med norsk tale - 10 års garanti
 • DefiSign Life voksen elektroder - Holdbarhet 3 år
 • DefiSign Life batteri - Kapsitet 6 år
 • Gratis Klistremerke
 • Gratis Førstehjelp-kit til hjertestarter
 • Gratis utskifting av elektroder og batteri når hjertestarteren har blitt bruk
 • Gratis Serviceavtale det første året
 • Gratis frakt

 

Klikk her for DefiSign LIFE hjertestarter - helautomatisk.

15623,75 kr 12499,00 kr
Tilgjengelig på lager
Produktbeskrivelse

DefiSign Life - alle og enhver kan redde liv

Medisol/Hjertestarter-Norske, har sammen med Schiller Medical utviklet en ny, revolusjonerende halvautomatisk hjertestarter fra bunnen av.

DefiSign Life hjertestarter er spesielt utviklet til at alle som kan gi førstehjelp. Denne prisvennlige hjertestarteren gir enkle og tydelige norske instruksjoner og kan brukes av personer uten medisinsk bakgrunn eller kunnskap.

Når lokket åpnes på forsiden, starter apparatet automatiskt. Hjertestarteren begynner umiddelbart med sine taleinstruksjoner. Talemeldingene kombineres med bilder som markeres av LED-lamper. Trinn-for-trinn veiledes brukeren gjennom gjenopplivningen som kan omfatte både hjerte-lunge-redning og/eller defebrillering.

DefiSign Life elektroder og batteri

Elektrodene er synlige når lokket åpnes og er forhåndstilkoblet. Elektrodene kan festes direkte til pasientens bryst og dermed spares livsviktige sekunder. Elektrodene har en holdbarhed på 3 år. DefiSign Life hjertestarter er utviklet med en unik funksjon som gjør at den selv holder kontroll på holdbarheten på elektrodene. Når elektrodene nærmer seg utløpsdatoen, vil hjertestarteren gjøre deg oppmerksom på dette. Svært nyttig, slik at uheldige situasjoner kan unngås. Batteriet har en levetid på 5-6 år, (avhengig av bruk av hjertestarteren). Dette gjør at hjertestarterens driftsomkostinger er svært lave.

Defisign hjertestarteren er utstyrt med et internt batteri som sikrer utskrift av hendelsesloggen. Dette batteriet har en levetid på 6 år, og hjertestarteren indikerer via service-LED lyset når det må skiftes ut. Dette påvirker ikke hjertestarterens livreddende funksjon.

Bruk av DefiSign Life hjertestarter på barn

Ved defibrillering av barn er unike elektroder til barn nødvendig. Barne elektrodene kan oppbevares på baksiden av hjertestarteren. Ved bruk av elektroder til barn under 8 år, har hjertestarteren tilstrekkelig sensitivitet og justeres/senkes styrken på støtet.

Hermed er DefiSign Life hjertestarter egnet både til bruk på voksne og barn. Elektroder til barn har som elektrodene til voksne, 3 års holdbarhet.

Beredskapsindikator

Ikke bare elektrodene er synlig. Ved hjelp av de ulike LED-lampene, på displayet, er det enkelt å se om DefiSign Life hjertestarteren er klar til bruk. Hva hvis statusindikatoren lyser grønt på høyre side? Da er den klart til bruk i en nødsituasjon. Blinker en av de 4 lampene på venstre side? Da bør du umiddelbart ta korrigerende tiltak. I bruksanvisningen, kan du se hvilke tiltak som er nødvendig for hver lampe. I de fleste tilfeller er holdbarheten enten på elektrodene eller batteri utgått.

Motstand mot støv og vann

Takke være den høye beskyttelsen mot vann og støv, kan DefiSign Life hjertestarter brukes og lagres både innendørs og utendørs. Vær oppmerksom på at et spesiellt veggskap er nødvendig for å kunne lagre hjertestarteren utendørs.

Garantitid

DefiSign Life hjertestarter leveres med den lengste og mest omfattende garantitiden i Europa, 10 år.
Life hjertestarter skiller seg derfor ut fra andre merker når det gjelder pålitelighet og garantiperiode.

Flerspråklig

Søker du en hjertestarter for i et internasjonalt firma eller i flerspråklige omgivelser. For eksempel; større internasjonale bedrifter, tog stasjoner, flyplasser og fornøyelsesparker m.m. Da er DefiSign Life hjertestarter den ideelle løsningen. Det er bare å trykke på én knapp og språket kan endres.Til og med når gjenopplivningen pågår.

Tilgjengelig språkkombinasjon er:
Norsk - Tysk -Engelsk*

*Det er mulig å endre rekkefølgen av de tilgjengelige språkene. Det betyr; om du ønsker at det tyske eller engelske språket kommer først, kan enheten konfigureres etter ditt ønske.

DefiSign Life hjertestarter er utviklet og produsert av en ledende internasjonal produsent og leverandør, Schiller Medical. Schiller er et ledende merkenavn på hjertestartermarkedet. Dette reflekteres i kvaliteten av DefiSign Life hjertestarter.

I korte trekk, leter du etter en praktisk, lønnsom og brukervennlig hjertestarter. Velg da DefiSign Life hjertestarter. Med 10 års garanti kan du være trygg på at du har en pålitelig hjertestarter. Prisen er konkurransedyktig, tatt i betraktning til apparatets utmerkede egenskaper. Gjennom at hjertestarteren er flerspråklig og har en høy IP-verdi(beskyttelse mot vann og støv) kan den brukes hvor som helst. Tydelige talemeldinger sørger for at alle og enhver kan bruke den. Med DefiSign Life hjertestarter kan alle redde liv.

Produktspesifikasjoner:

 • oppfyller alle krav til godkjenning i Norge - CE godkjent kvalitetskontroll
 • svært enkel i bruk og utviklet for privatpersoner uten medisinsk kompetanse
 • anbefalt til bruk på barn (barneelektroder for personer under 20 kg er tilleggsutstyr). 
 • kommer med norsk tale, instruksjonsbok og produktspesifikasjon
 • er tilpasset norske klima med høy tetthetsgrad (IP55) mot støv og vann for ytelse i tøffe og utfordrende miljøer 

 

Hva sier vår hjertestarterspesialist om DefiSign Life Hjertestarter

"Hjertestarteren er utrolig enkel å bruke og den enkle designen gjør at det nesten er umulig å gjøre noe galt. Jeg synes at kjøpesummen er meget overraskende. Spesielt når du ser på hvor mange funksjoner den har. Et godt eksempel er at det kan snakke tre språk, og du kan bytte mellom språkene når som helst. I tillegg er det et stort pluss at hjertestarteren avgir et lydsignal når elektrodene bør skiftes.”

”Nå vet jeg av erfaring at noen mennesker ikke vil ha en hjertestarter med lokk, da det kan virke mindre brukervennlig - og samtidig, er mange bekymret for at lokket skal klappe igjen. Men DefiSign enheten har en innebygd mekanisme som gjør at så lenge elektrodene er tilkoblet, vil den fortsette gjenopplivningen, selvom om lokket skulle klappes igjen. Hjertestarteren har 10 års garanti, som er den lengste garantien på markedet. Den er definitivt en veldig rimelig, pålitelig og brukervennlig hjertestarter.”

Lang garantiperiode på 10 år
Utrolig enkel å bruke; også for ulærte brukere, så vel som barn
Lav pris når det gjelder kvalitet og driftskostnader

Elektroder til barn er tilgjengelig her: DefiSign Life elektroder barn

Batteri tilgjengelig her: DefiSign Life batteri

Instruksvideo for Defisign Life hjertestarter

Mer informasjon
Mer informasjon
Produktnavn DefiSign LIFE hjertestarter - halvautomatisk
SKU DS-12s
Produsent
Schiller
Hel- eller halvautomatisk Halvautomatisk
Garanti 10 år
Alternativer HLR på barn, Elektroder målt i selvtest, Lav asystoliterskel, Pacemakerdeteksjon, Synkronisert støt, Oppdatering / oppgradering mulig, Brukeren kan trekke ut HLR-data, Språk
Skjerm Ikke tilstede
Godkjenning CE
IP verdi 55
Veske inkludert Nei
levetid ca. 5-6 år
Levetid for elektroder ca 3 år
HLR-veiledning Talemeldinger, Metronom
Vekt 2.500000
Serviceavtale

Sammenlign våre forskjellige serviceplaner og velg den som passer deg best.