Hjertestartere for kommuner og offentlige steder

Stadig flere kommuner utplasserer hjertestartere på offentlige steder. Det gjelder parker, havner, kjøpesentre og andre kommunale institusjoner som samfunnshus, bibliotek og idrettshaller. Et godt initiativ, for i en gjenopplivningssituasjon teller hvert minutt!

Produkter
Angi synkende retning
Vise som
  1. CU Medical I-PAD SPR AED
    18748,75 kr 14999,00 kr
    Rask levering, 2 til 4 uker Under forutsetning av at produktet er på lager hos vår leverandør. Vi gjør vårt beste for å levere dette produktet så snart som mulig. Etter at en bestilling er lagt inn, holder vi deg oppdatert om forventet leveringstid.
per side

Hjertestarterne nedenfor skal være enkle å bruke for alle. Disse hjertestarterne gir tydelige instruksjoner, og veileder den som utfører hjerte- og lungeredningen gjennom hele prosessen frem til ambulansen ankommer. Den «nettbaserte» hjertestarteren (DefiSign Life Online) er ideell for kommuner og forvaltere av offentlige områder. Koble til hjertestarteren via Wi-Fi eller 3G, så får du beskjed dersom hjertestarteren blir brukt, om batterinivået er lavt, eller om enheten endrer plassering. På denne måten slipper du overraskelser, og hjertestarteren er alltid klar til bruk.

Vil du ha hjertestarteren utendørs? Ikke noe problem! Bare sørg for at du har et godt utendørsskap.