Tel: 23 96 02 68 | e-mail: info@hjertestarter-norske.com

Spørsmål? Ring  +47 23 96 02 68 eller send oss en e-post

Zoll AED Plus Simulator

Zoll
3095

Flere visninger

Zoll AED Plus Simulator

Ekskl. mva kr 3 095,00

EKG Simulator fra Zoll

Opplæring i bruk av Zoll hjertestarter, uansett typer, har aldri vært så realistisk og naturtro! Simulatoren tilkobles til den "ekte" Zoll AED Plus hjertestarter og elevene får et komplett bilde av hvordan Zoll hjertestartere fungerer i et skarpt tilfelle. 


Beskrivelse

ZOLL AED Simulator

Med denne Zoll AED Simulator kan du simulere en ekte gjenoppliving.

Zoll AED-simulatoren muliggjør realistisk trening med din "ekte" Zoll AED Plus hjertestarter. Enheten simulerer en hjerterytmen som tilsvarer en ekte pasient. Din Zoll AED reagerer akkurat som den skulle gjøre i en nødsituasjon.

Hvordan tilkobler du simulatoren til hjertestarteren?

Du kan helt enkelt koble til AED-simulatoren ved å tilkoble kablen til simulatoren til den spesielle Zoll CPR-D treningselektroden med simulatorkontakt. Deretter tilkobles simulatorkontakten til din "ekte" Zoll AED Plus. Zoll AED Plus Simulatoren er batteridrevet og kan kobles til alle typer Zoll AED hjertestartere

Realistisk trening har aldri vært så tilgjengelig!

AED-simulatoren har 3 hjerterytmer til å øve med. (VF/NSR/ASYS). Din hjertestarter reagerer akkurat som den vil gjøre i en nødsituasjon! Dette vil gi elevene et komplett bilde av hvordan Zoll AED Plus hjertestarter fungerer i et skarpt tilfelle. Dette er det største plusset med simulator ved opplæring i bruk av en hjertestarter. Mer naturtro blir det ikke!

Opplæring med HLR-støtte og tilbakemelding i sanntid

Et annet stort pluss med trening med Zoll simulator er tilbakemeldingsfunksjonen. HLR-støtten aktiveres av CPR-D treningselektroden, som er koblet til simulatoren. Elektrodens landemerke måler og rapporterer hver brystkompresjon till Zoll hjertestarter, hvor du som bruker for tilbakemelding om kompresjonene er av god kvalitet eller om de må dypere. Dette vil umiddelbart gi støtte og kunnskap til studentene og gir de mulighet til å forbedre sin HLR-ytelser. Kvaliteten på treningen øker derfor betydelig! Lær studentene dine umiddelbart fra sine feil.

Spesifikasjoner

Størrelse (lengde • bredde • høyde) 15,7 cm x  9,4 cm x 4,6 cm

Vekt: 0,5 kg

Krav til strøm: 9-volts alkalisk batteri

Temperaturområder:

  • Bruk: 5 °C til 35 °C
  • Lagring: -10 °C til 50 °C

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Produsent Zoll
Varekode 8000-000925
Produktomtaler
 
Attachments