Zoll AED Plus batteri (10 stk.)

Zoll AED Plus litiumbatterier fra det anerkjente merket Duracell

  • Forventet holdbarhet: ca. 300 defibrilleringer eller ca. 5 år i standby
  • 10 stk Duracell-batterier
998,75 kr 799,00 kr
Tilgjengelig på lager
Produktbeskrivelse

Zoll AED Plus litiumbatterier - 10 stykker

Zoll AED Plus litiumbatterier kommer i en pakke med 10 stykker og er fra det anerkjente merket Duracell av typen 123A.

Holdbarhet

Disse batteriene har høy kapasitet og varer i ca. 300 defibrilleringer eller i ca. 5 år hvis hjertestarteren er i standby-modus og ikke har vært brukt. Batteriene til Zoll AED Plus er de billigste, men også en av de batterialternativene med lengst holdbarhet sammenlignet med batterier til andre hjertestartere.

Vi anbefaler at du bruker Duracell litiumbatterier til din Zoll AED Plus, da du også kan synkronisere batteribytet med byttet av elektrodene, da elektrodene Zoll CPR-D padz for voksne har en omtrentlig holdbarhet på 5 år.

Batteribytte

  1. Åpne batteriluken på baksiden av hjertestarteren.
  2. Fjern alle de gamle batteriene.
  3. Sett inn de nye batteriene én om gangen. Start fra det øverste venstre hjørnet og fortsett nedover. Gjør deretter det samme med raden lengst til høyre. Sett deretter inn det nederste batteriet i midterste raden. Til slutt setter du inn det øverste batteriet i midterste raden.
  4. Ved batteriene er det en liten knapp som du skal trykke på når hjertestarteren gir beskjed om at du kan trykke på resetknappen. Hjertestarteren utfører deretter en selvtest, og du gjør bare det den ber deg om å gjøre. Når den er ferdig med testen, vises en grønn hake i det lille vinduet foran på hjertestarteren i den lille informasjonsboksen, og dermed er hjertestarteren klar til bruk igjen.

Selvtester

Legg merke til at manuelle selvtester bruker mye batterikapasitet og er ikke nødvendige da apparatet utfører selvtester automatisk. Hvis en grønn hake vises i informasjonsboksen, er alt i orden.

Mer informasjon
Mer informasjon
Produktnavn Zoll AED Plus batteri (10 stk.)
SKU 8000-0807-01
Produsent
Zoll
Batteri eller elektrodepute Batteri
Egnet for modell Zoll AED Plus
Levetid ca. 5 years
Voksen eller barn Ikke aktuelt
Vekt 0.2 kgs