Velkommen!

Vi ønsker alle lesere av magasinet Triage hjertelig velkommen til hjertestarter-norske.com - nettbutikken til Medisol, en av Europas største distributører av hjertestartere og tilbehør. Her finner du et bredt utvalg av produkter til gode priser. 

Rabattkode

Som takk for besøket tilbyr vi 10% rabatt på hele vårt sortiment til alle Triage-lesere! Bruk koden TRIAGE10 i kassen når du handler. Koden er gyldig frem til 30/4 2024.

Pocket Plus Semi-automatic defibrillator

Defisign Pocket Plus 

Vår nya DefiSign Pocket Plus er en kompakt hjertestarter med mange funksjoner. Hjertestarterens lille størrelse gjør den enkel å transportere i den praktiske bærevesken. Hjertestarteren egner seg for både uerfarne og erfarne brukere, noe som gjør at den kan brukes i mange ulike situasjoner der det er nødvendig å ha med seg eller transportere en hjertestarter, for eksempel på idrettslag, festivaler, nødetater, offshore eller som hjertestarter i førstehjelpsutstyrskasser.

Les mer her

Har du spørsmål?

Hvis du trenger hjelp til å velge eller har spørsmål om sortimentet vårt, er du velkommen til å kontakte oss på e-post [email protected] eller telefon 23 96 02 68. Oppgi at du fant oss i Triage.