Og raskere enn du tror!

Vi teller ned til en vakker, men fremfor alt viktig milepæl. Levering av hjertestarter er avgjørende for at vi skal nå målet vårt «Innen 2030 skal alle ha en hjertestarter til disposisjon innen 6 minutter». Og dette målet har drevet oss i mer enn 20 år.

En enestående økning i etterspørselen etter defibrillatorer

Takket være økt bevissthet er prognosene for 2022 allerede blitt betydelig overskredet. Etter hvert som flere og flere mennesker blir klar over effekten av en hjertestarter, øker etterspørselen enormt. Dette ser vi reflektert internasjonalt i våre henvendelser. I begynnelsen av året forventet vi at den 50.000. hjertestarteren skulle selges i løpet av fjerde kvartal 2022, men det skjer mye tidligere nå.

Det er ekstremt viktig at det er en økt bevissthet rundt hjertestartere og det faktum at deres tilstedeværelse kan utgjøre forskjellen mellom liv og død. Hjertestans kan oppstå hvor som helst: hjemme, på jobben, i en idrettsklubb eller på gaten. Og jo raskere en hjertestarter brukes, jo større er sjansen for å overleve.

VINNE! Vil hjertestarteren nummer 50 000 bli levert til deg?

Denne milepælen må feires! Derfor har du nå automatisk sjansen til å vinne en avslappende helg i Vlissingen når du kjøper en hjertestarter. Antall leverte hjertestartere stiger raskere enn forventet. Alle som bestiller hjertestarter i tide og mottar hjertestarteren nr. 50.000 vil også bli belønnet med feriehelg. For å gjøre det ekstra spennende oppdaterer vi kun kalkulatoren en gang i uken. Så ikke utsett avgjørelsen din lenger!

Trenger du hjelp til å velge hjertestarter? Vår kundeservice hjelper deg gjerne videre. Kontakt oss på 23 96 02 68 eller via e-post til [email protected].