Cardiac Science Powerheart G5 batteri

Batteri til Cardiac Science Powerheart G5 hjertestarter

Kapasitet: 4 år
Garanti: 4 år etter installering

6836,25 kr 5469,00 kr
Tilgjengelig på lager
Produktbeskrivelse

Cardiac Science Powerheart G5 batteri

Powerheart G5 IntelliSense Lithiumbatteri fra Cardiac Science installeres på baksiden av hjertestarteren. Batteriet passer eksakt i batteriluken og man hører et klikk når det er på plass. Enheten kjører deretter en selvtest for å sikre batteritilstanden og at hjertestarteren er klar til neste gjenopplivning og det indikeres umiddelbart med et grønt lys fra statusindikatoren.

Rescue Ready-indikatoren

Cardiac Science Powerheart G5 har en aktiv og opplyst statusindikator som angir kapasiteten på batteriet. 5 LED-lamper viser kapasiteten. Etter bruk avtar antall LED-lampene etterhvert som batterikapasiteten reduseres. Når den røde LED-lampen lyser, må batteriet skiftes ut. Selvom enheten gir lys- og lyd signaler om "lavt batteri" har batteriet fortsatt kapasitet for ca. 9 støt. G5 batteriet beregnet brukstid er: batteriet kan avgi minimalt 250 støt/16 timers driftstid ved 20-30 ° C.

Batterilevetiden er avhengig av batteritypen, enhetsinnstillingene, faktisk bruk og miljøfaktorer. Er disse ikke optimal eller har hjertestarteren blitt brukt i et skarpt tilfelle en eller flere ganger? da kan det være at batteriet varer mindre enn ca. 4 år.

Batterigaranti

Powerheart G5 batteri har ikke bare en lang levetid med Cardiac Science garanterer en batterilevetid på 4 år fra innsettingstidspunktet. G5 Litiumbatteriet har full byttegaranti i fire (4) år mot driftssvikt fra den datoen de ble installert i en Powerheart hjertestarter. I IntelliSense batteriet lagres automatiskt historien om batteriets levetid. Denne historikken er enkelt å utlese fra «AED Manager Software». Basert på dette, blir det avgjordt om garantikrav er berettiget.

Egenskaper Cardiac Science G5 batteri:

  • Datp på batteri: produksjonsdato
  • Produsjonsdato nevnt: JA
  • Sammensetting: Li/SO2
  • Anslått levetid: 5 år etter produksjonsdato
  • Temperaturområder:: 20°C - 30°C (Langsiktig)
  • Temperaturområder: -30°C - 65°C (Kortsiktig)
  • Type: XBTAED001A
Mer informasjon
Mer informasjon
Produktnavn Cardiac Science Powerheart G5 batteri
SKU XBTAED001A
Produsent
Cardiac Science
Batteri eller elektrodepute Batteri
Egnet for modell Cardiac Science Powerheart G5
Levetid ca. 4 years
Voksen eller barn Ikke aktuelt
Vekt 0.5 kgs