Prestan HLR-dokker er nå tilgjengelige hos Medisol

Hos Medisol søker vi kontinuerlig etter måter å tilby våre kunder de beste produktene innen HLR-utdanning. Derfor er vi glade for å utvide vårt produktutvalg med et innovativt merke innen trening i hjerte-lunge-redning: Prestan. 

Prestan er kjent for sine høykvalitets HLR-dokker som ikke bare er realistiske, men også lette, enkle å bruke og prisgunstige både ved kjøp og vedlikehold. Disse dukkene er designet for å gi instruktører og elever en realistisk opplevelse av HLR-ferdigheter, noe som er avgjørende for opplæring og i nødsituasjoner. 

I tillegg til Prestan-dokkenes realistiske anatomi, er merket også kjent for tilbakemeldingssystemet som dukkene kan utstyres med. Dette tilbakemeldingssystemet inkluderer en lysindikator som gir tilbakemelding om kompresjonsfrekvensen og en innebygd klikker som indikerer om kompresjonsdybden er korrekt. 

Prestan HLR-dokker: lette og brukervennlige 

En annen fordel med Prestan HLR-dokker er deres brukervennlighet. De er lette, noe som gjør det mulig for instruktører å enkelt flytte og plassere dem i ulike opplæringsmiljøer. Når du kjøper multipakker, inkluderer de matchende bærevesker og trillekofferter for å transportere de ulike dukkene. 

Prisgunstige HLR-dokker og tilbehør 

Det som virkelig skiller Prestan er prisgunstigheten til deres produkter. Prestan tilbyr svært høykvalitets HLR-dokker til en overkommelig pris, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt spekter av institusjoner, organisasjoner og enkeltpersoner som er engasjert i førstehjelpsopplæring. 

Prestan Female Accessory for HLR-dokker

 Prestan er også kjent for Female Accessory, som gjør det mulig å gi en HLR-dokke et kvinnelig utseende. Dette tilbehøret innebærer en polstret bh som kan festes på dokken. Studier har vist at folk er nølende med å utføre hjerte-lunge-redning på en kvinne i hjertestans. Mennesker vet ofte ikke nøyaktig hvor på brystet de skal plassere hendene for å utføre HLR korrekt. Med Female Accessory streber Prestan etter å fjerne disse tvilene blant redningsmennene ved å gjøre det mulig å trene på en HLR-dokke med realistiske brystformer. 

Prestan øvingsdefibrillatorer

Ikke bare kan HLR-dokkene nå bestilles hos oss, men også alle tilbehørene og de populære Prestan øvingsdefibrillatorene. Innenfor vårt sortiment finner du Prestan AED Trainer Plus og Prestan Ultratrainer. 

Kjøp Prestan HLR-dokker hos Hjertestarter-norske.com | Medisol

 Hos Medisol er vi stolte over å kunne tilby Prestan HLR-dokker til våre kunder fordi vi tror de er et verdifullt tillegg til vårt sortiment av høykvalitets HLR-utdanningsprodukter. Enten du er en instruktør som leter etter realistiske opplæringshjelpemidler, en medisinsk fagperson som ønsker å forbedre teknikkene dine eller en organisasjon som ønsker å opplære personalet ditt i livreddende ferdigheter, tilbyr Prestan HLR-dokker den perfekte løsningen. 

Oppdag mulighetene med Prestan HLR-dokker hos Medisol i dag og ta det første skrittet mot effektiv og livreddende HLR-utdanning. Kontakt våre spesialister for passende råd. De er klare til å svare på alle dine spørsmål om Prestan (eller noen av våre andre toppmerker)! Ønsker du å oppdage vårt utvalg av Prestan og lese mer om produktene?