Medisol har fått et moderne design

Medisol feirer! Vi har i den seneste tiden gjennomgått en omfattende fornyelse, og er glade for å presentere vår nye logo og oppdaterte nettside! Disse forandringene ruster oss bedre for fremtiden og vi garanterer deg en enda bedre opplevelse.

Ny logo

Medisol har fått et moderne design med en fornyet logo. Dette gjør det mulig for oss å holde tritt med dagens standard, samtidig som vi formidler enda sterkere det endelige oppdraget vårt. Logoen består av to hjerter som til sammen danner to ringer rundt jorda. "Å redde liv" er vår misjon, og vi håper at dette gjenspeiles i vårt varemerket.

En helt ny nettside

Bak kulissene har Medisol-teamet jobbet hardt for å skape en mer brukervennlig nettside som gjør det enklere å legge inn bestillinger. Du har kanskje allerede lagt merke til noen endringer i de siste ukene? Dette er hva du kan forvente deg når du besøker nettsiden:

  • En helt ny hjemmeside: Du kan enkelt finne all ny informasjon, hvilke produkter som er på lager og aktive kampanjer/tilbud.
  • Forbedret brukeropplevelse: Nettstedet vårt er nå raskere, mer responsivt og tilgjengelig på alle enheter.
  • Nytt innhold: Hold deg oppdatert med de siste nyhetene, blogginnleggene og ressursene våre.

Om Medisol

I snart 20 år har vi holdt på med salg av hjertestartere. Med nettbutikker i nesten 20 land prøver vi å gjøre Europa litt tryggere. I vårt sortiment finner du hjertestartere og relaterte gjenopplivningsprodukter. Kundene våre er både forhandlere og privatpersoner, og vi gir alltid upartiske og profesjonelle råd. Medisol er merkeuavhengig, ettersom alle hjertestartere på det europeiske markedet kan redde liv! I tillegg er Medisol en betydningsfull og svært positiv aktør på markedet, og vi forplikter oss til å tilby nye gratis-elektroder etter at hjertestarteren har blitt benyttet ved hjertestans, samt 10 års garanti på din hjertestarter.

Selv med vårt nye utseende fortsetter vi å arbeide for å virkeliggjøre målet vårt: at "Innen 2030 skal alle verdensborgere ha tilgang til en hjertestarter innen 6 minutter". Dette er målet vårt; det er derfor vi selger hjertestartere. Men vi ønsker først og fremst å være tilstede for deg som har spørsmål om produkter eller andre henvendelser. Med hjelp og råd fra oss, menneskelig kontakt og service, så utgjør vi forskjellen mellom "å kjøpe en hjertestarter" og å samarbeide for å gjøre målet vårt til virkelighet.

Vi håper selvfølgelig at du er like begeistret for vår nye logo og nettside som det vi er! Det å redde liv må vi gjøre sammen!