Philips HS1 og Philips FRx Hjertestartere

Philips er kjent for sine hjertestartere fra HeartStart-serien. For å være mer spesifikk, Philips Heartstart HS1 og Philips Heartstart FRx. Når du vet at du vil kjøpe en hjertestarter fra Philips, lurer du sannsynligvis på: hvilken modell passer best i min situasjon? I denne bloggen forklarer vi forskjellen mellom Philips Heartstart HS1 og Philips Heartstart FRx!

Hvorfor velge en hjertestarter fra Philips?

La oss begynne med hvorfor du velger en hjertestarter fra Philips? Philips er et velkjent og pålitelig selskap for mange mennesker. En hjertestarter fra Philips har mange fordeler og er av høy kvalitet. Den medisinske grenen av Philips som fokuserer på helse- og sykepleie, Philips Health Care, har flere års erfaring med å tilby de beste produktene. Faktum er at Philips produserer medisinsk utstyr som brukes på sykehus og andre medisinske institusjoner over hele verden. Så en hjertestarter fra Philips kan du definitivt stole på!

Forskjellene mellom Philips Heartstart HS1 og Philips Heartstart FRx

Philips Heartstart HS1 passer perfekt i hjemmet eller kontorlokaler og er en lavkostnadsmodell som er veldig enkel å bruke. Det er en veldig passende hjertestarter for den uerfarne brukeren. Det er en kompakt, lett hjertestarter som veier bare 1,5 kg.

Så HS1 Hjertestarteren er perfekt for hjemmebruk, men hvis du leter etter en hjertestarter for mer intensivt bruk, bør du velge Philips Heartstart FRx. Philips Heartstart FRx er en robust hjertestarter med høy beskyttelsesgrad mot støv og vann (IP55). Denne hjertestarteren er pålitelig og også rask og økonomisk å bruke. Selv under hjerte-lunge-redning (HLR) av barn er denne hjertestarteren enklere å bruke med barneknappen. Dette eliminerer behovet for å bytte elektroder under HLR hvis et barn er involvert. Med en Philips Heartstart HS1 må du bytte til barneelektroder.

Oppsummert er Philips HS1 Hjertestarter en god og billig hjertestarter som er veldig brukervennlig. For eksempel er HS1 veldig egnet for hjemmet, kontoret eller andre tørre og støvfrie steder. Hvis du leter etter en hjertestarter med litt mer omfattende spesifikasjoner, er FRx et bedre valg for deg. Philips Heartstart FRx tåler bedre støt og er egnet for bruk i støvete og/eller fuktige miljøer. Dette skyldes at Philips Heartstart FRx har en IP-verdi på 55, i motsetning til HS1 med en IP-verdi på 21. Philips Heartstart FRx kjøpes ofte av industrielle selskaper, idrettsklubber og svømmehaller.