Min handlekurv
0,00 kr
Med Hjertestarter-Norske prisgaranti er du som kunde garantert den laveste tilgjengelige pris for din hjertestarter. Vi er helt overbevist om at ingen kan slå våre priser i vår nettbutikk. Vi sjekker prisene nøye hos våre konkurrenter. Finner du det samme produktet til en lavere pris, ta kontakt eller send oss en forespørsel.

Hvordan fungerer det:

Ta kontakt med oss via [email protected] og gi oss konkurrentens nettadressen eller den aktuelle annonsen med pris og en detaljert beskrivelse av produktet. Etter å ha dokumentert konkurrentens pris, plasseres din bestillingen med garantert lavest pris.

Følgende betingelser gjelder for vår laveste pris garanti:

    Den laveste pris garanti gjelder fra det øyeblikket varen er bestilt til den forsendes
Prisen du har sett hos andere konkurrenter bør være mulig for oss å sjekke på nettet eller med en gyldig nett- eller avisannonse. Prisen må være tilgjengelig samme dag og komme fra en offisiell salgskanal i Norge.
Personlige tilbud som ikke kan dokumenteres, omfattes ikke laveste pris garanti.
Tilbudet fra konkurrenten må være gyldig 14 dager fra det øyeblikket du har kontaktet oss
Laveste pris garanti gjelder på alle hjertestartere i vår nettbutikk!
Det konkurrerende produktet må være av samme merke, ha det samme produktnummer og må ha en garanti utstedt av en offisielle norsk importør.
Laveste pris garanti gjelder ikke for fornyede produkter, produkter som ikke lenger er i produksjon, produkter fra konkurs, demonstrasjon modeller, ødelagte produkter eller produkter som tilbys via nettauksjoner.
Lavest pris garanti gjelder ikke ved skrivefeil i den gjeldende annonsen.
Prisgaranti gjelder heller ikke for tilbud rettet mot spesielle målgrupper av importør eller produsent.
Vi tar hensyn til ekstra kostnader som administrasjonkostnader, tilleggsavgifter, frakt osv.når vi sammenligne prisene. Prisene som sammenlignes er eksklusiv merverdiavgift.
Hjertestarter-Norske vil nekte hver forespørsel om prissammenligning som ikke oppfyller våre laveste pris garanti kriterier.

Vi garanterer en rettferdig og riktig håndtering av din forespørselen!